Massage

Massage er til dig som ønsker behandling af et specifikt område eller en fuld kropsmassage, der sætter gang i blodcirkulationen og samtidig skaber ro, afslapning og grounding i en stresset hverdag.

 

Generelt stimulerer massage din hud, afspænder muskulaturen og øger blodcirkulationen i hud og væv.

 

To typer massage

Den blide wellness massage, hvor fødder, ben, ryg, arme, bryst og nakken blidt masseres via korte og lange strøg samt cirkulære bevægelser – primært med flad eller knyttet hånd.

 

Den dybere massage, med fokus på muskulære problemer – f.eks. overanstrengelser, sportsskader eller kroniske spændinger og smerter. Her benyttes mere vedvarende tryk/pres samt faste langsomme og dybe strøg, for at nå ind til de indre lag af muskler og omkringliggende væv.

 

Massagen kan være med til at:

 • Skabe ro og velbehag

 • Reducere stresshormoner

 • Sænke puls og blodtryk

 • Reducere angst og stimulere social adfærd

 • Reducere restitutionstid

 • Reducere følelsen af smerte og nedbryder arvæv

 • Antiinflammatorisk og helende

 

Hudsult og stress

På det videnskabelige plan kan massage medvirke til at øge kroppens produktion af vigtige hormoner. Berøringen aktiverer nerver i huden, som sender signaler til hjernen. Dette er med til at dæmpe aktiviteten i stress-systemet og samtidig skrue op for aktiviteten i det, man kan kalde antistress-systemet. Helt fysisk kan man måle, hvordan puls og blodtryk falder, og en varme breder sig i kroppen. 

 

Underskud af berøring, populært kaldet ”Hudsult”, kan på kort sigt føre til en følelse af, at der mangler noget, en uro i kroppen og måske problemer med at sove. På længere sigt kan fraværet af nærhed og berøring være medvirkende til stress, depression og en dyb følelse af ensomhed. 

 

*Kilde: https://samvirke.dk/artikler/hudsult-er-du-blevet-roert-i-dag  

 

Det praktiske

I behandlingen bruges en nøddefri massageolie, der er fri for parabener, mineralske olier og silikone. Den er vandopløselig og kan nemt vaske af og efterlader ikke uønskede lugte.

 

Behandlingen foregår på bar hud, hvor du iført dit undertøj, ligger under et tæppe/lagen på briksen. Behandlingen foregår primært i stilhed.

Sessioner af 30, 60 eller 90 minutter - pris fra 325 kr.