Kropsterapi

Kropsterapi er en hel kropsbehandling der skaber "rum" for den enkelte menneske på et fysisk og psykisk plan. Behandlingen er et effektiv værktøj til at afhjælpe de gener, som det moderne menneske kan have, når en travl hverdag skal hænge sammen - hvor både stress og smerte kan være hyppige tilbagevendende tilstand.
 

Behandlingen er baseret på forskellige massageteknikker, åndedrætsteknikker, aku- og zonetryk, mobiliserende led frigørelse og eventuelt samtaleterapi, der tilsammen har rigtig god indvirkning på kroppens helbredende egenskaber. Behandlingen foreninger krop og sind gennem et holistisk syn på mennesket.

 

Forskellen på traditionel massage og en kropsterapeutisk behandling er den pulserende massage i den kropterapeutisk behandling. Pulserende massage er en massageform, hvor hele kroppen kommer i en vuggende pulserende bevægelse. Den pulserende massage giver en dynamisk og stimulerende påvirkning af muskelspændingen. På den måde kan der arbejdes både fokuseret på ét sted eller rundt om spændingen. At blive på et sted og holdet et tryk eller en pulsering, gør at vi kommer langt dybere i spændingen - og derfor foregår massagen uden olie. Samtidig er pulseringen med til at behandlingen stadig opleves som glidende, afslappende og i flow. Pulseringen er med til at sætte gang i lymfevæsken og booster derved immunsystemet.

 

Under behandlingen ligger du, i dit undertøj, under et tæppe på massagebriksen.

Session af 60 eller 90 minutter - pris fra 625 kr.